B-Balloons voor Bedrijven en Particulieren

B-Balloons werk voornamelijk voor Bedrijven maar ook voor particulieren bruiloften feesten en partijen . Wegens de drukte met bezorgen en bouwen op lokatie’s plus ons groeiende online Balloon in a Box verzendservice . stoppen we met onze voormalige  winkel – afhaal punt B-Balloons pandje in Mook 

Ook iemand verassen  een ballon in de box.
Bestellen  kan maar er zit  24 uur van te voren bestellen limiet  op . Daar wij natuurlijk tijd nodig hebben om onze mooie creaties te maken . met een maximale 3 weken in het vooruit .ivm grote op lokatie projecten. 

Heeft u interesse in een van onze bogen / pilaren of andere maatwerk ballonnendecoraties geef ons dan een mailtje /WhatsAppje met uw voorbeeld met de gewenste datum en tijd of geef ons een belletje zodat we gelijk kunnen kijken of het nog mogelijk is in verband met bezorgen en het evt afbreken. Wees echter op tijd en bestel een ruim van tevoren om zekerheid te hebben vol is echt vol daar wij kwaliteit willen blijven leveren.

Onze website is gelijk ook meteen onze portfolio ,wij boeken dus ook geen afspraken meer voor particulieren . Met meer dan 4000 foto’s heeft u echt inspiratie keuze. U kunt u ze makkelijk bekijken met de prijzen erbij vermeld per thema in uw eigen tempo. Zokunt u alleen of toch samen ideeën opdoen voor uw aankomende aankomende feest En onthou dat wij bijna altijd de kleuren altijd kunnen aanpassen muv bepaalde designs. Mocht het toch zijn dat u niet ziet wat u wilt of u heeft een speciaal verzoek stuur onze dan een een foto met uw wens wij proberen te reageren binnen 2 werkdagen.

Scroll naar boven